District Three | Coworking and makingIedereen is welkom in het coworking en maker gedeelte. Je kan er werken aan jouw eigen projecten, of je nou boeken schrijft, robots in elkaar steekt of websites bouwt, je kan ervoor terecht in District Three.Wat is er aanwezig?

We hebben een resem standaard gereedschap zoals vijsmachines, hamers, schroevendraaiers, ... Daarnaast hebben we ook een aantal 3D printers, een lasercutter en nog veel meer, alle machines vind je op de pagina met machines.

We verkopen ook een hoop elektronica waaronder Arduino's, Raspberry Pi's, sensoren, servos, breadboards, enz...

Vanzelfsprekend is er ook uitstekende wifi en bedraad internet aanwezig.Wat zijn de prijzen?

Making: Je betaalt 25 euro (incl. BTW) voor een jaar en dan kan je binnen met je persoonlijke badge. De toegang is beperkt tot de makerspace. Daarna moet je enkel voor het verbruik van de machines en het materiaal betalen.

Coworking: Je betaalt 150 euro (ex. BTW) per maand en dan kan je binnen met je persoonlijke badge en hebt onbeperkte toegang tot het gebouw. Koffie en Thee is gratis.

De prijzen van alle machines en materiaal vind je op de pagina met prijzen. Daar vind je ook hoeveel het eten en drinken kost.* Tijdens bepaalde evenementen is er geen of beperkte toegang. Deze zijn duidelijk op de kalender aangeduid.